Sunday, November 12, 2006

Cupfinale mellom Fredrikstad og Sandefjord

Dette var en kamp jeg hadde sett frem til lenge!
Jeg så for meg en jevn og spennende kamp, men endte i rett og slett en overkjøring fra Fredrikstad sin side. Et tidlig mål, bare etter fem minutter til Ffk. En herlig lagt corner av Kvisvik som traff perfekt til Ramberg. Bugge Pettersen(Sandefjord sin keeper) feil beregner situasjonen totalt og Ramberg kan bare pirke ballen i mål. Man kan si at allerede kampen var punktert etter dette.

Kampen bar preg av det tidlige målet og ffk var de som var mest på hugget.
Når Sandefjord kom oppover skapte de skjeldent noe. Og dette førte til enda en perfekt ball fra Kvisvik som treffer Estlenderen Piiroja som dominerte hele kampen på hodet. Dette hendte i det 37 minuttet. Seks minutter senere er det nok en gang Kvisvik og Piiroja som er påvei fremover. Kvisvik sender en nydelig ball inn i feltet, og som en ørn kommer Piiroja nok en gang flyvende og knuser all luft mostand setter ballen nede i hjørnet av målet.

Selvom Ffk ledet 3-0 inn i andre periode var det alikevell de som hadde ballen mest. Dette ble desverre klasse forskjell selvom Sandefjord er et meget godt fotball lag, tror jeg de bar preg av nerver og alvoret rundt kampen. Bedre lykke neste gang Sandefjord.

Dagens helter: Raymond Kvisvik og Raio Piiroja som gjorde seiern til ffk et faktum.

Etter kampen var det "Ray" som bar pokalen høyest som vist på bilde fra vg.no.